Shockwave therapie

Shockwave therapie kan breed worden ingezet en is een pijnloze behandeling. Samen met de therapeut kunnen we bepalen of shockwave therapie ook voor u een oplossing kan zijn.

Stel hier uw vraag  Wat is Shockwave therapie

  Shockwave therapie is een behandeling waarbij schokgolven op een geconcentreerde plek worden toegebracht. Deze gaan door de huid naar de plek waar de blessure zit. Deze schokgolven stimuleren de stofwisseling en verbeteren de bloedcirculatie. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om de blessure zelf te genezen.

  Shockwave therapie bij Fysiotherapie GCN

  Heeft u bijvoorbeeld klachten aan de elleboog of knie dan kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen. Vaak kan shockwave therapie toegepast worden om de behandeling pijnloos te laten verlopen.
  Shockwave-therapie-GCN-Dennis

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee