Revalidatie na Covid

Als u covid heeft gehad kan het zijn dat u nog klachten heeft na het herstel. U kunt bijvoorbeeld een verminderde conditie hebben, last van benauwdheid of moeite met bewegen. Met behulp van een fysiotherapeut kunt u de klachten verminderen of zelfs verhelpen.

Stel hier uw vraag  Wat doet een fysiotherapeut na Covid

  Eerst kijken we samen met u wat de klachten zijn en of het mogelijk is om naar de praktijk te komen. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld om uw herstel in een geleidelijk tempo tot een goed einde te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een afgenomen uithoudingsvermogen dan is het niet verstandig om te snel proberen deze weer op te bouwen.

  Covid-Fysiotherapie-GCN

  Fysiotherapie na Covid bij Fysiotherapie GCN

  Wij helpen u om weer in de vorm te komen die u had voordat u Covid had. Wij doen ons best om een behandelplan met u op te stellen die u zo goed mogelijk helpt om te herstellen.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee