Hartrevalidatie

Heeft u een hartoperatie gehad of last van een hart aandoening? Dan zult u een periode van herstel in gaan. Om weer op kracht te komen en goed te herstellen kunt u gebruik maken van fysiotherapie.

Stel hier uw vraag  Wanneer maakt u gebruik van Hartrevalidatie

  Heeft u net een hartoperatie achter de rug of langere tijd geleden? Of bent u gedotterd? Of wordt u behandeld vanwege hartklachten? Dan kunt u gebruik maken van hartrevalidatie. Daarmee kunt u weer een goede conditie opbouwen en de kans op toekomstige hart aandoeningen verkleinen.
  Hartrevalidatie-Fysiotherapie-GCN

  Hartrevalidatie bij Fysiotherapie GCN

  Wij helpen u een behandelplan op maat op te stellen. We kijken samen naar wat u kunt en waar we naar toe werken. Wilt u weer op uw oude niveau kunnen presteren? Dan helpen wij u in het juiste tempo en op de juiste manier uw doel te bereiken. Daarnaast is ons doel om de kans dat u hart klachten krijgt te verkleinen.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee