Echografie

Om zo goed mogelijk te achterhalen waar de klachten precies zitten en wat de oorzaak van de klacht is maken we gebruik van echografie.

Stel hier uw vraag  Wat is echografie

  Met echografie kunnen we een beeld krijgen van de oorzaken van klachten. We kunnen dus als extra onderzoeksmethode kijken naar de spieren, pezen en ligamenten (bindweefselbanden die botten of kraakbeen met elkaar verbinden) en wat de oorzaak is van de klachten. Op basis van deze informatie kunnen we nog beter bepalen hoe het behandelplan eruit moet komen te zien waardoor we beter kunnen werken aan herstel.

  Echografie bij Fysiotherapie GCN

  Wij willen u de optimale zorg kunnen bieden. Daarvoor is soms extra onderzoek nodig. Dat doen we door echografie in te zetten om te achterhalen waar precies de oorzaak van uw klachten zit. Zo kunnen we u beter helpen in het herstel.
  Echografie-GCN-3

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee