Vacatures
Fysiotherapie GCN

Op deze pagina vindt u al onze openstaande vacatures.

Vacature bewegingsspecialist bij

Fysiotherapie GCN

Per juli 2023 zijn wij op zoek naar een bewegingsspecialist.

Wie zijn we?
Fysiotherapie GCN heeft praktijklocaties in Beek en Geleen en staat voor: Betrokken – Vooruitstrevend – Balans – Plezier in bewegen. Wij hebben verschillende specialisaties zoals fysiotherapie, manuele therapie, oedeemfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast hebben wij verschillende interessegebieden zoals Dry Needling, echografie, shockwave, CNA, etc. Ook in ons aanbod sportgroepen en small group training, waarin zowel curatief als preventief getraind wordt.

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar een gemotiveerde bewegingsspecialist die enthousiast, flexibel en mensgericht is en zelfstandig de verschillende sportlessen kan verzorgen. Ons beweegaanbod bestaat uit small group training (Mx4 principe) en sportief bewegen. Onze doelgroepen zijn voornamelijk ouderen en mensen die moeilijkheden ervaren met bewegen. Je werkt in onze nieuwe praktijklocatie in Geleen, waar we bezig zijn met het uitbreiden van de sportgroepen. De vacature staat open voor iedereen met een opleiding tot sportinstructeur, bewegingsspecialist of fysiotherapeut (i.o.).

Wat bieden we?
Er wordt gestart met een schema van 3 – 5 uren, tevens is er uitzicht op uitbreiding op korte termijn. Uren in overleg te bepalen.
Er wordt gezorgd voor een prettige werksfeer, goede ondersteuning en marktconforme verloning.

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@fysiotherapiegcn.nl voor 15 juni.

Roel Ghijselinck
Fysiotherapie GCN

Vacature Fysiotherapie bij Fysiotherapie GCN

Wie zijn we?
Fysiotherapie GCN heeft praktijklocaties in Beek en Geleen en staat voor: Betrokken – Vooruitstrevend – Balans – Plezier in bewegen. Wij hebben verschillende specialisaties zoals fysiotherapie, manuele therapie, oedeemfysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Daarnaast hebben wij verschillende interessegebieden zoals Dry Needling, echografie, shockwave, CNA, etc. Ook in ons aanbod sportgroepen en small group training, waarin zowel curatief als preventief getraind wordt.

Wat zoeken we?
Om ons team te versterken en de zomervakanties op te vangen zijn wij op zoek naar een algemeen fysiotherapeut. Wij zoeken een gemotiveerde collega die zelfstandig kan functioneren, die voldoet aan de eisen van het Keurmerk Fysiotherapie wat betreft verslaglegging en fysiotherapeutisch handelen en die flexibel is in werkdagen en uren.

Wij bieden een contract van 24 uren met mogelijkheid tot uitbreiding naar full time. Wij bieden een marktconforme verloning, werken in een moderne, goed uitgeruste praktijk en een leuk ‘open-minded’ team. Werkdagen en uren worden in overleg vastgesteld.

Voor meer informatie over de praktijk, neem een kijkje op onze website.

Bij interesse mag je je CV mailen naar praktijkeigenaar Roel.
roel@fysiotherapiegcn.nl

Roel Ghijselinck
Fysiotherapie GCN