Fysiotherapie

U kunt klachten krijgen van een verkeerde houding of beweging. Maar ook als u ziek bent (geweest) een ongeval hebt gehad of ouder wordt kunt u klachten ervaren. Samen met de fysiotherapeut wordt gekeken naar een passende behandeling op maat voor u.

Stel hier uw vraag  Voor wie is Fysiotherapie

  Jong of oud, fysiotherapie is voor iedereen geschikt. Als u last heeft van pijn bij het bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen of banden. Met fysiotherapie kunnen wij u helpen om de klachten te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

  Wij maken samen met u een op behandelplan dat bij u past. Als u uzelf regelmatig laat behandelen blijft uw lichaam optimaal functioneren en kunt u klachten voorkomen.

  fysiotherapie-GCN

  Fysiotherapie GCN

  Wij geloven dat bewegen u helpt om te herstellen, sterker nog wij geloven dat bewegen leidt tot genezen. Wij bieden een scala aan beweegprogramma’s en beweeggroepen. Met onze goed uitgeruste oefenruimtes op beide locaties kunnen wij een programma dat bij past opstellen. Wij begeleiden u bij elke stap tot herstel en het voorkomen van klachten.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Fijne mensen, goede begeleiding"

  "Fijne mensen, goede begeleiding"

  Ingrid Maassen