Kaak gerelateerde klachten

Kaakklachten kunnen worden veroorzaakt door kauwspieren of het kaakgewricht. Maar ook klachten aan de keel (gevoel van brok in de keel), oorklachten, nekklachten, hoofdpijn en kiespijn zijn enkele klachten die de oorzaak vinden in het kaakgebied.

Stel hier uw vraag  Wat doet een kaakfysiotherapeut

  Na een uitgebreid vraaggesprek onderzoekt de kaakfysiotherapeut de kaak, de nek de hals en kijkt ook in de mond. Hierbij wordt ook gekeken naar “verkeerde mondgewoonten”.

  Op basis daarvan wordt een behandeling opgesteld waarbij u oefeningen gaat doen en advies krijgt over hoe u “verkeerde mondgewoonten” kunt afleren.

  Kaak-fysiotherapie-GCN

  Kaakfysiotherapie bij Fysiotherapie GCN

  Wij helpen u stap voor stap bij het uitvoeren van de oefeningen. Daarnaast leren we u zelfmassage ontspanningsoefeningen en een juiste houding. Hierdoor zult u beter leren kauwen en de kaak te ontspannen. Bij sommige behandelingen werken wij samen met andere specialisten.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee