Fysiotherapie GCN
Locatie Beek

Op deze pagina vindt u informatie over onze fysiotherapie in Beek.

Adres:
Kerklaan 11B
6191 GM Beek
T: 046-4374664

Betrokken

Wij zijn zeer betrokken bij al onze patienten

Vooruitstrevend

Wij zijn geschoold en werken volgens de nieuwste inzichten

Wij werken multidisciplinair

Veel specialismen onder
één dak

Plezier in bewegen

Wij zorgen ervoor dat bewegen weer plezierig wordt

Over fysiotherapie Beek

Onze fysiotherapie in Beek (meer bepaald Neerbeek) is gevestigd bij het GezondheidsCentrum Neerbeek (GCN). We werken als fysiotherapeuten intensief samen met de andere disciplines die binnen het GCN gehuisvest zijn. Daarnaast hebben we ook korte lijntjes met de specialisten van TherapieTeam Vitaal (TTV), met name met de logopedisten en de ergotherapeuten (zie ook www.therapieteamvitaal.nl).

Praktijkeigenaar Roel heeft deze locatie in december 2005 overgenomen. In 2011 werd de praktijk helemaal opgefrist en uitgebreid met een moderne oefenruimte en wachtkamer. We bieden naast de gekende fysiotherapie in Beek ook sportief bewegen in groepjes aan. Voor meer info hieromtrent, neem gerust even telefonisch contact op met één van beide locaties.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

"Korte wachttijden"

"Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

Marie - Louise Peusens

"Fijne mensen, goede begeleiding"

"Fijne mensen, goede begeleiding"

Ingrid Maassen

Welke specialisaties biedt fysiotherapie Beek aan

De fysiotherapeuten bij GCN hebben diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo bieden we manuele therapie, oedeemtherapie, echografie en shockwavetherapie aan. Naast curatieve zorg levert GCN ook producten die gericht zijn op preventie of nazorg.

fysiotherapie-body

Fysiotherapie

Jong of oud, fysiotherapie is voor iedereen geschikt. Als u last heeft van pijn bij het bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen of banden.

manuele-therapie-rubroek

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich vooral op bewegende gewrichten die klachten veroorzaken, en dan voornamelijk in de wervelkolom.

Dry-Needling-GCN

Dry needling

Door met een droge naald op bepaalde punten van uw lichaam (triggerpoints) een prikje te geven, kunnen we de spieren die gespannen zijn weer laten ontspannen.

Shockwave-therapie-GCN

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een behandeling waarbij schokgolven op een geconcentreerde plek worden toegebracht.

Wat maakt fysiotherapie Beek bijzonder?

Bij fysiotherapie GCN in Beek bieden wij ‘Sportief bewegen’ aan. Hieronder leest u meer.

Sportief bewegen bij Fysiotherapie GCN in Beek

Fysiotherapie GCN in Beek biedt sportief bewegen aan voor iedereen die op een verantwoorde wijze iets wilt doen aan zijn of haar conditie.

Sportief-bewegen-GCN-4