Kinderfysiotherapie

Waar volwassen mensen volgroeid zijn maken kinderen nog een hoop veranderingen door. Daarom is er een andere manier van behandelen en de kennis die daarbij hoort nodig. Een kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Stel hier uw vraag  Wat doet een kinderfysiotherapeut

  Samen met de ouder(s) en kind kijken we naar wat uw kind nodig heeft. Hierbij kijken we naar de motorische mogelijkheden en ontwikkeling van uw kind. Afhankelijk van mogelijke klachten, leeftijd en situatie stellen we een behandelplan op die op spelenderwijs wordt toegepast. Als ouder speelt u een belangrijke rol in de behandeling van uw kind.
  Kinderfysiotherapie-GCN

  Kinderfysiotherapie bij Fysiotherapie GCN

  Bij Fysiotherapie GCN helpen we uw kind op de juiste manier bewegen zonder klachten te ervaren en houden we rekening met de ontwikkeling van uw kind. In samenwerking met u als ouder(s) kijken we de beste manier om het behandeltraject in te richten en bespreken we onze bevindingen.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee