Fysiotherapie GCN
Locatie Geleen

Op deze pagina vind u informatie over onze locatie in Geleen.

Adres:
Bloemenmarkt 5
6163 CE Geleen
T: 046-4757474

 

Betrokken

Wij zijn zeer betrokken bij al onze patienten

Vooruitstrevend

Wij zijn geschoold en werken volgens de nieuwste inzichten

Wij werken multidisciplinair

Veel specialismen onder
één dak

Plezier in bewegen

Wij zorgen ervoor dat bewegen weer plezierig wordt

Over locatie Geleen

Praktijkeigenaar Roel heeft in januari 2019 deze bestaande locatie in Geleen overgenomen. 4 jaar en een stevige totaalverbouwing later, is het team verhuisd naar het huidige nieuwe pand op de Bloemenmarkt. Ook hier wordt er een brede waaier aan fysiotherapeutisch zorg aangeboden.

De logopedisten en ergotherapeuten van TherapieTeam Vitaal (zie www.therapieteamvitaal.nl) zijn ook hier inzetbaar en werkzaam. Die flexibiliteit zien wij als een troef bij het totale zorgaanbod.

Sinds 2023 bieden we op deze nieuw locatie ook small group trainingen aan met het MX4 principe van Matrix active. Voor een extra woordje uitleg over deze training speciaal bedoeld voor de minder vitale mensen, zie hun website (https://www.matrixfitness.com/nl/dut/education/mx4)

Fysiotherapie GCN Geleen

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

"Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

Marie - Louise Peusens

"Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

Gerard Belkeman

"Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

Bente vd Mee

Welke specialisaties biedt locatie Geleen aan

De fysiotherapeuten bij GCN hebben diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo bieden wij natuurlijk (algemene) fysiotherapie aan, maar ook specialisaties als manuele therapie, dry-needling en shockwave therapie. Naast curatieve zorg levert Fysiotherapie GCN ook producten die gericht zijn op preventie of nazorg.

fysiotherapie-body

Fysiotherapie

Jong of oud, fysiotherapie is voor iedereen geschikt. Als u last heeft van pijn bij het bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen of banden.

manuele-therapie-rubroek

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich vooral op bewegende gewrichten die klachten veroorzaken, en dan voornamelijk in de wervelkolom.

Dry-Needling-GCN

Dry needling

Door met een droge naald op bepaalde punten van uw lichaam (triggerpoints) een prikje te geven, kunnen we de spieren die gespannen zijn weer laten ontspannen.

Shockwave-therapie-GCN

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een behandeling waarbij schokgolven op een geconcentreerde plek worden toegebracht.

Wat maakt locatie Geleen zo bijzonder?

Fysiotherapie GCN in Geleen biedt small group traingen aan volgens het principe van Mx4 active van Matrix. Hieronder leest u meer.

Medische fitness apparatuur van Matrix

Bij fysiotherapie GCN maken we gebruik van Matrix fitnesstoestellen. Dit zijn speciaal ontwikkelde toestellen die zijn gemaakt ter ondersteuning van uw behandeling.

Fysiotherapie GCN Geleen