Welkom op
Fysiotherapie GCN in Geleen

Bij Fysiotherapie GCN in Geleen geloven we sterk in de kracht van beweging voor uw herstel en genezing. Ons team van ervaren fysiotherapeuten in Geleen is toegewijd aan het actief behandelen en begeleiden van patiënten.

Bij onze fysiotherapie Geleen bieden we het volledige scala aan fysiotherapeutische zorg in Geleen en staat uw gezondheid en welzijn voorop.

Betrokken

Wij zijn zeer betrokken bij al onze patienten

Vooruitstrevend

Wij zijn geschoold en werken volgens de nieuwste inzichten

Wij werken multidisciplinair

Veel specialismen onder
één dak

Plezier in bewegen

Wij zorgen ervoor dat bewegen weer plezierig wordt

Over Fysiotherapie Geleen

Praktijkeigenaar Roel heeft in januari 2019 deze bestaande locatie in Geleen overgenomen. Na 4 jaar en een grondige totaalverbouwing, is het team verhuisd naar ons nieuwe pand op de Bloemenmarkt 5 in Geleen. Hier bieden we een breed scala aan fysiotherapeutische zorg in Geleen, inclusief fysiotherapie en de expertise van logopedisten en ergotherapeuten van TherapieTeam Vitaal (zie www.therapieteamvitaal.nl). Deze samenwerking is een waardevolle toevoeging aan ons uitgebreide zorgaanbod van Fysiotherapie in Geleen.

Bij Fysiotherapie Geleen streven we ernaar om onze patiënten een breed scala aan zorgmogelijkheden te bieden. Sinds 2023 bieden we ook small group trainingen aan volgens het MX4 principe van Matrix Active. Deze trainingen zijn speciaal ontworpen voor mensen met verminderde vitaliteit.

Voor meer informatie over deze specifieke trainingen kunt u terecht op hun website (https://www.matrixfitness.com/nl/dut/education/mx4).

Fysiotherapie aan de Bloemenmarkt 5 in Geleen

Fysiotherapie GCN, gevestigd aan Bloemenmarkt 5 in Geleen, biedt een uitstekende locatie voor iedereen die op zoek is naar fysiotherapie en herstel in Geleen. Onze fysiotherapie Geleen bevindt zich in een rustige en toegankelijke omgeving, waardoor het de ideale plek is om aan uw gezondheid en welzijn te werken.

Onze Fysiotherapie in Geleen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende bus- en treinstations in de buurt. U kunt eenvoudig naar Fysiotherapie GCN reizen en zo gemakkelijk toegang krijgen tot onze diensten. Voor degenen die met de auto komen, zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar.

Fysiotherapie GCN Geleen

Combineer uw fysiotherapie behandeling in Geleen met ontspanning

In de directe omgeving van onze fysiotherapiepraktijk in Geleen zijn er ook verschillende winkels en cafés waar u na uw behandeling kunt ontspannen en genieten van een gezonde maaltijd of een verfrissend drankje. Het is de perfecte gelegenheid om uw herstel te combineren met een moment van sociale interactie en ontspanning.

Met de nabijheid van prachtige groene gebieden zoals het Hof van Limburg op 6 minuten loop afstand, nodigen we u uit om te profiteren van de rustgevende en natuurlijke omgeving. Na uw behandeling bij Fysiotherapie GCN in Geleen kunt u ontspannen wandelen, genieten van de natuur of gewoon even tot rust komen.

 

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

"Korte wachttijden"

"Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

Marie - Louise Peusens

"Fijne mensen, goede begeleiding"

"Fijne mensen, goede begeleiding"

Ingrid Maassen

Welke specialisaties bieden onze fysiotherapeuten in Geleen aan?

Bij Fysiotherapie GCN streven we ernaar om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden. Onze ervaren fysiotherapeuten in Geleen zijn toegewijd aan uw herstel en werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en doelgerichte oplossingen te bieden. Of u nu op zoek bent naar fysiotherapie voor revalidatie, blessurepreventie of algemene gezondheid en welzijn, bij Fysiotherapie GCN aan de Bloemenmarkt 5 in Geleen bent u aan het juiste adres. Wij bieden professionele en persoonlijke zorg in Geleen die is afgestemd op uw individuele situatie en doelen.

De GCN fysiotherapeuten hebben diverse specialisaties gevolgd en werken volgens de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo bieden wij natuurlijk (algemene) fysiotherapie in Geleen aan, maar ook specialisaties als manuele therapie, dry-needling en shockwave therapie. Naast curatieve zorg levert Fysiotherapie GCN ook producten die gericht zijn op preventie of nazorg.

fysiotherapie-body

Fysiotherapie

Jong of oud, fysiotherapie is voor iedereen geschikt. Als u last heeft van pijn bij het bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen of banden.

manuele-therapie-rubroek

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich vooral op bewegende gewrichten die klachten veroorzaken, en dan voornamelijk in de wervelkolom.

Dry-Needling-GCN

Dry needling

Door met een droge naald op bepaalde punten van uw lichaam (triggerpoints) een prikje te geven, kunnen we de spieren die gespannen zijn weer laten ontspannen.

Shockwave-therapie-GCN

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een behandeling waarbij schokgolven op een geconcentreerde plek worden toegebracht.

Waarom kiezen voor Fysiotherapie GCN in Geleen

Waarom kiezen voor Fysiotherapie GCN in Geleen

Fysiotherapie GCN Geleen biedt een breed scala aan specialisaties en houdt zich altijd nauwlettend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Als fysiotherapiepraktijk in Geleen streven we er voortdurend naar om voorop te lopen door middel van innovatie en de integratie van nieuwe zorgmethoden.

Bij Fysiotherapie GCN streven we naar de hoogste normen en voldoen we aan de kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de beroepsgroep en de zorgverzekeraars.

Jaarlijks worden deze kwaliteitseisen grondig gecontroleerd door een externe auditinstantie, wat garandeert dat onze praktijk hoogwaardige fysiotherapeutische zorg in Geleen blijft leveren.

  • Zorg op maat
  • Persoonlijk contact
  • Veel specialismen onder 1 dak
  • Deskundig en ervaren specialisten
  • Binnen 48 uur terecht
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • Professionele uitstraling
  • Laagdrempelig
  • Geschoold volgens de nieuwste inzichten en onderzoek

Wat maakt onze fysiotherapie in Geleen extra bijzonder?

Fysiotherapie GCN in Geleen biedt small group traingen aan volgens het principe van Mx4 active van Matrix. Hieronder leest u meer.

Medische fitness apparatuur van Matrix

Bij fysiotherapie GCN maken we gebruik van Matrix fitnesstoestellen. Dit zijn speciaal ontwikkelde toestellen die zijn gemaakt ter ondersteuning van uw behandeling.

Op deze manier zorgen we ervoor dat onze fysiotherapie in Geleen zo goed mogelijk op uw behoeften is afgestemd.

Fysiotherapeuten Geleen

Onze fysiotherapie Geleen helpt u graag verder

Neem vandaag nog contact op met Fysiotherapie GCN en begin uw reis naar een betere gezondheid en welzijn. Wij verwelkomen u graag in onze fysiopraktijk aan de Bloemenmarkt 5 in Geleen en kijken ernaar uit om u te ondersteunen op uw pad naar herstel en een actieve levensstijl.