Manuele therapie

Manuele therapie richt zich vooral op bewegende gewrichten die klachten veroorzaken, en dan voornamelijk in de wervelkolom. Met de hand wordt middels druktechnieken de bewegelijkheid van de gewrichten verbeterd en kan de functie van het gewricht worden hersteld.

Roel
Yvonne Beckers
Fysiotherapeut | Manueel Therapeut | Schoudergerelateerde klachten | Echografie

Stel hier uw vraag  Voor wie is manuele therapie?

  Iedereen die moeite heeft met bewegen van gewrichten (voornamelijk in de wervelkolom) kan gebruik maken van manuele therapie. De klachten hebben vaak betrekking op de rug. Het effect is na de behandeling vrijwel meteen merkbaar.

  Manuele therapie is een specialisatie in de fysiotherapie. Een manueel therapeut heeft een uitgebreide kennis van het bewegingsapparaat en de werking van de wervelkolom. Met deze specialisatie kan een manueel therapeut samen met u een nog beter behandelplan opstellen bij klachten aan de gewrichten.

  manuele-therapie-GCN

  Manuele therapie bij Fysiotherapie GCN

  Met de specialisatie tot manueel therapeut kunnen onze therapeuten u nog beter helpen met het herstellen van klachten en het voorkomen van klachten. We maken samen met u een behandelplan dat het beste bij u past.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Fijne mensen, goede begeleiding"

  "Fijne mensen, goede begeleiding"

  Ingrid Maassen

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens