Manuele therapie

Manuele therapie richt zich vooral op bewegende gewrichten die klachten veroorzaken, en dan voornamelijk in de wervelkolom. Met de hand wordt middels druktechnieken de bewegelijkheid van de gewrichten verbeterd en kan de functie van het gewricht worden hersteld.

Stel hier uw vraag  Voor wie is manuele therapie?

  Iedereen die moeite heeft met bewegen van gewrichten (voornamelijk in de wervelkolom) kan gebruik maken van manuele therapie. De klachten hebben vaak betrekking op de rug. Het effect is na de behandeling vrijwel meteen merkbaar.

  Manuele therapie is een specialisatie in de fysiotherapie. Een manueel therapeut heeft een uitgebreide kennis van het bewegingsapparaat en de werking van de wervelkolom. Met deze specialisatie kan een manueel therapeut samen met u een nog beter behandelplan opstellen bij klachten aan de gewrichten.

  manuele-therapie-GCN

  Manuele therapie bij Fysiotherapie GCN

  Met de specialisatie tot manueel therapeut kunnen onze therapeuten u nog beter helpen met het herstellen van klachten en het voorkomen van klachten. We maken samen met u een behandelplan dat het beste bij u past.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee