Contact opnemen

Op deze pagina vindt u ons adressen, openingstijden, telefoonnummer & mailadres.

Adressen

Fysiotherapie GCN Beek
Kerklaan 11B
6191 GM, Beek
Tel: +31 (46) – 4374 664

Openingstijden 

Ma:
08:00 – 20:00
Di:
08:00 – 19:00
Wo:
08:00 – 19:00
Do:
08:00 – 19:00
Vr:
08:00 – 18:00

Fysiotherapie GCN Geleen
Bloemenmarkt 5
6163 CE, Geleen
Tel: +31 (46) – 4757 474

Openingstijden 
Ma t/m vrijdag:         08:00 – 18:00

Stel hier uw vraag

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op
  | Gebaseerd op 50 beoordelingen

  Bereikbaarheid openbaar vervoer

  Onze locatie aan de Bloemenmarkt 5 in Geleen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Station Geleen Oost
  Optie 1: Bus 38

  Station Sittard
  Optie 1: Stoptrein RS12

  Station Beek-Elsloo
  Optie 1: Stoptrein RS12 en dan bus 38

  Station Sittard-De Baandert
  Optie 1: Bus 31 & dan bus 38
  Optie 2: Stoptrein RS12

  Onze locatie aan de Bloemenmarkt 5 in Geleen

  Fysiotherapie GCN, gevestigd aan Bloemenmarkt 5 in Geleen, biedt een uitstekende locatie voor iedereen die op zoek is naar fysiotherapie en herstel. Onze praktijk bevindt zich in een rustige en toegankelijke omgeving, waardoor het de ideale plek is om aan uw gezondheid en welzijn te werken.

  Met de nabijheid van prachtige groene gebieden zoals het Hof van Limburg op 6 minuten loop afstand, nodigen we u uit om te profiteren van de rustgevende en natuurlijke omgeving. Na uw behandeling bij Fysiotherapie GCN kunt u ontspannen wandelen, genieten van de natuur of gewoon even tot rust komen.

  In de directe omgeving van onze praktijk zijn er ook verschillende winkels en cafés waar u na uw behandeling kunt ontspannen en genieten van een gezonde maaltijd of een verfrissend drankje. Het is de perfecte gelegenheid om uw herstel te combineren met een moment van sociale interactie en ontspanning.

  Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende bus- en treinstations in de buurt. U kunt eenvoudig naar Fysiotherapie GCN reizen en zo gemakkelijk toegang krijgen tot onze diensten. Voor degenen die met de auto komen, zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar.

  Bij Fysiotherapie GCN streven we ernaar om u de best mogelijke zorg en behandeling te bieden. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn toegewijd aan uw herstel en werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en doelgerichte oplossingen te bieden.

  Of u nu op zoek bent naar fysiotherapie voor revalidatie, blessurepreventie of algemene gezondheid en welzijn, bij Fysiotherapie GCN aan de Bloemenmarkt 5 in Geleen bent u aan het juiste adres. Wij bieden professionele en persoonlijke zorg die is afgestemd op uw individuele situatie en doelen.

  Neem vandaag nog contact op met Fysiotherapie GCN en begin uw reis naar een betere gezondheid en welzijn. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk aan de Bloemenmarkt 5 in Geleen en kijken ernaar uit om u te ondersteunen op uw pad naar herstel en een actieve levensstijl.

  Qualizorg

  Patiënten(-organisaties) willen kwaliteit van zorg en daarmee de beste zorg voor u als consument inzichtelijk hebben. Net als zorgaanbieders, de overheid en verzekeraars. Maar wat is de beste zorg? Wie bepaalt wat kwaliteit is? Om dit inzichtelijk te maken, verzamelt en beheert Qualizorg B.V. – moederorganisatie van Qualiview – verschillende kwaliteitsindicatoren in de zorg.

  Zo willen wij de kwaliteit van zorg inzichtelijk maken. Ten eerste voor de patiënt, zodat u met de juiste informatie kan kiezen uit de beste zorg die beschikbaar is. Daarnaast voor iedereen die gebaat is bij onafhankelijke kwaliteitsinformatie.

  Fysiotherapie GCN Beek, Kerklaan 11B, 6191 GM, Beek

  Fysiotherapie GCN Geleen, Bloemenmarkt 5, 6163 CE Geleen