Osteoporose

Osteoporose is een lastige aandoening om mee te moeten leven. Met fysiotherapie kunt u wel leren om beter om te gaan met osteoporose.

Stel hier uw vraag  Wat is Osteoporose

  Osteoporose is een aandoening aan de botten. Botbreuken komen vaker voor bij mensen met osteoporose. Dat komt omdat de botten brozer zijn. Helaas kan osteoporose niet worden genezen. Maar u kunt er wel mee om leren gaan.
  Osteoprose-Fysiotherapie-GCN

  Osteoporose bij Fysiotherapie GCN

  Als u last heeft van osteoporose kunnen wij u helpen om met deze aandoening om te gaan. Zo kunnen we u helpen met een gezonde voeding, oefeningen vallen te voorkomen en voldoende lichaamsbeweging.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee