Zorgverzekeraars

Op deze pagina vindt u informatie over zorgverzekeraars.

Overeenkomsten met de meeste zorgverzekeraars

Als praktijk hebben wij met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten en komt uw behandeling voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking mits u daarvoor aanvullend verzekerd bent.

De fysiotherapeut is direct toegankelijk, dit wil zeggen dat u geen verwijsbrief van de huisarts of specilaist nodig heeft om een eerste afspraak te maken.

Informeer zelf bij uw verzekeraar welke vergoeding u voor fysiotherapie krijgt!

Kinderen / jongeren tot 18 jaar hebben recht op 9 behandelingen fysiotherapie uit de basisverzekering en daarnaast vergoeding uit de aanvullende verzekering, afhankelijk van de aanvullende verzekering die ze hebben.

Volwassenen vanaf 18 jaar hebben geen recht op vergoeding voor fysiotherapie uit de basisverzekering behoudens een chronische indicatie (Lijst Borst). Deze chronische indicatie moet door een huisarts, specialist of verpleeghuisarts zijn vastgesteld. Een verwijzing met de juiste gegevens is hiervoor verplicht en moet in onze administratie worden bewaard. Bij chronische indicaties worden de eerste 20 behandelingen niet uit de basisverzekering vergoed.

Deze komen voor eigen rekening of worden geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering vergoed, afhankelijk welke aanvullende verzekering u heeft.