Dry needling

Heeft u bijvoorbeeld last van pijn in een spier of kunt u minder goed bewegen? Met dry needling kunnen we de gespannen spieren laten ontspannen en de klachten verhelpen.

Stel hier uw vraag  Wat is Dry needling

  Door met een droge naald op bepaalde punten van uw lichaam een prikje te geven, ook wel triggerpoints genoemd, kunnen we de spieren die gespannen zijn weer laten ontspannen. Triggerpoints worden ook wel beschreven als een soort knoop in de spieren. Hierdoor ervaart u vaak spierpijn, kunt u minder goed bewegen of gaat u anders bewegen. Door de spier te laten ontspannen herstellen de spieren zich weer.
  Dry-Needling-GCN

  Dry needling bij Fysiotherapie GCN

  Als u last heeft van klachten kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen. Wij kijken naar welke behandeling het beste bij u past. Onze therapeuten behandelen uw spierklachten en kunnen helpen om klachten te voorkomen.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee