Oedeemtherapie

Heeft u last van ongewone vochtophoping? Dan kunnen we u met oedeemtherapie helpen om uw klachten te verminderen en ergere klachten te voorkomen.

Stel hier uw vraag  Wat is oedeemtherapie

  Als u last heeft van ongewone vochtophoping in bepaalde delen van uw lichaam kan een oedeemtherapeut u helpen door bijvoorbeeld speciale massagetechnieken toe te passen en zo de afvoer van het vocht te bevorderen.

  Oedeemtherapie-GCN

  Oedeemtherapie bij Fysiotherapie GCN

  Wij maken een behandelplan voor u op maat. Wij helpen u door de plekken waar u last heeft van oedeem te behandelen en er voor te zorgen dat uw oedeem klachten niet erger worden. Naast de behandeling kunnen we kijken naar voeding en oefeningen.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  "Korte wachttijden"

  "Veel fysiotherapeuten met een eigen specialisatie. Korte wachttijden. Mooie sportzaal om oefeningen te kunnen doen of sporten in kleine groepen."

  Marie - Louise Peusens

  "Allemaal kundig"

  "Ik werk al jaren in de bouw. Hierdoor heb ik vaak pijntjes en klachten waardoor het bewegen soms lastiger gaat of pijnlijk is. Elke keer weer weten de specialisten van Fysiotherapie GCN het probleem te vinden en op te lossen. Ze zijn alle kundig en zijn echt geïnteresseerd in je. Ik kom er graag!"

  Gerard Belkeman

  "Echt betrokken"

  "Na 5 fysiotherapeuten te hebben versleten heb ik bij Fysiotherapie GCN eindelijk gevonden wat ik nodig heb. Niet dat snelle gedrag, maar ze nemen gewoon echt de tijd voor je. Ze willen écht dat je beter wordt. "

  Bente vd Mee